MOVEX GLUKOSAMIINI ACTIVE 120 TABL

Movex Glukosamiini Active on yhdistelmävalmiste aktiivisille liikkujille. Sisältää glukosamiinia, kondroitiinisulfaattia ja C-vitamiinia *. Hydrokloridimuotoinen glukosamiini on kasvipohjainen (fermentoitu), joten tuote sopii myös kala- ja äyriäisallergisille. Movex Glukosamiini Activella on Avainlippu-tunnus.

*C-vitamiini edistää normaalia kollageenin muodostumista rustojen normaalia toimintaa varten. C-vitamiini tukee myös immuunijärjestelmän normaalia toimintaa raskaan liikunnan aikana ja sen jälkeen. Edullinen vaikutus saavutetaan nauttimalla 200 mg C-vitamiinia päivittäin suositeltavan päiväsaannin lisäksi.

Pakkauskoko:
120 TABL
Markkinoija:
Orion Oyj
Tuotetta varastossa
36,96 €

1 tabletti päivässä.

1 tabletti sisältää:

  • Glukosamiinihydrokloridia 512 mg, josta glukosamiinia 425 mg
  • Kondroitiinisulfaattinatriumia 420 mg, josta kondroitiinisulfaattia 400 mg
  • C-vitamiinia 200 mg (250 %**)

**Vuorokautisen saannin vertailuarvosta.

Aineosat: Glukosamiinihydrokloridivalmiste (fermentoitu), kondroitiinisulfaattinatrium (nauta), L-askorbiinihappo, täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, hydroksipropyyliselluloosa, hydroksipropyylimetyyliselluloosa, silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa), paakkuuntumisenestoaineet (rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi), väri (titaanidioksidi, keltainen rautaoksidi), sakeuttamisaine (glyseroli).

Valmistetta ei suositella alle 18-vuotiaille eikä raskaana oleville tai imettäville naisille. Jos käytät jatkuvaa lääkitystä (mm. verenohennuslääkitys), olet diabeetikko tai glukoosinsietokykysi on heikentynyt, varmista glukosamiinin soveltuvuus lääkäriltä tai apteekista.

Ei suositella raskaana oleville tai imettäville naisille.

Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

120 tablettia.

Innehåller ej ingredienser av fisk- eller skaldjursurspung, laktos, gluten, jäst eller soja.

Kirjoita arvostelusi
Arvostele tuote:MOVEX GLUKOSAMIINI ACTIVE 120 TABL
Arvostelusi